Het Huis Anubis

"Het Huis Anubis" is een Nederlandse-Vlaamse jeugdserie die werd bedacht door Anjali Taneja en werd geproduceerd door Studio 100. De serie werd oorspronkelijk uitgezonden op Nickelodeon van 26 september 2006 tot en met 4 december 2009 en genoot aanzienlijke populariteit in Belgie en Nederland. De ontknoping van de serie op 4 december 2009 trok 463.000 kijkers.

De serie heeft verschillende prijzen gewonnen, waaronder de Cinekid Kindercast prijs en de Gouden Stuiver. De populariteit van "Het Huis Anubis" heeft geleid tot boeken, clipspecials, theatershows en bioscoopfilms, zoals "Anubis en het pad der 7 zonden" en "Anubis en de wraak van Arghus."

In 2018 kwamen de oude acteurs samen voor een reunie en werd de volledige serie herhaald op Nickelodeon. Recentelijk, in december 2023, traden de oude acteurs op tijdens de Studio 100 Sing Along in het Sportpaleis.

De muziek van "Het Huis Anubis" speelt een belangrijke rol in het succes van de serie. De serie brengt een aantal memorabele muzikale momenten met zich mee, en de nummers worden al snel geliefd bij zowel jonge kijkers als fans van alle leeftijden.

"Het Huis Anubis" blijft een herinnering voor velen aan een iconische jeugdserie die een speciale plaats inneemt in de Nederlandse en Vlaamse jeugdcultuur.

OUDE OPTREDENS VAN Het Huis Anubis

  • 08 dec `23
  • 07 dec `23
  • 01 dec `23

KOMENDE OPTREDENS VAN Het Huis Anubis

  • 30 nov `24
  • 01 dec `24

OUDE OPTREDENS VAN Het Huis Anubis

Live gezien door: