Gerardo y su Gente

Nederland

De groep Gerardo y su gente rondom flamencogitarist Gerard Postma, bestaat uit een zangeres, twee danseressen en een celliste. Gedurende zijn lange carrière heeft Gerard Postma zich vooral toegelegd op de begeleiding van dans. Dit staat dan ook centraal in de voorstelling van Gerardo y su gente.
Met Josien Locher heeft de groep één van Nederlands beste en bekendste flamencodanseressen binnen haar gelederen. Jarenlang heeft zij in de bekendste flamencoclubs in Madrid en Sevilla opgetreden. Ook in Nederland is zij veelvuldig in de theaters te zien geweest. Silvia Cabeza wordt binnen de Nederlandse flamencowereld gezien als de fakkeldraagster van een nieuwe flamenco generatie.
De artiesten van Gerardo y su gente hebben elkaar gevonden in hun liefde voor de flamenco. Zij willen deze graag delen met het publiek in een voorstelling met een keur aan stijlen van het rijkgeschakeerde flamenco palet.

OUDE OPTREDENS VAN Gerardo y su Gente

  • 24 feb `05

KOMENDE OPTREDENS VAN Gerardo y su Gente

Wij hebben geen informatie over komende shows van Gerardo y su Gente. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.