R.I.F.

Spierballenrock met een dwingende beat. Dat is RIF. Bij optredens van deze band is het gewoon onmogelijk stil te staan. Coole stoner in een retestrak jasje. Of je nu wil of niet, je wordt gepakt door de vibe - resistance is futile!
Eën ding staat vast: live gaat bij RIF altijd het dak eraf. De muziek is een explosieve mix van vuige gitaar riffs, lekker hoekige beats, vette baslijnen, en emotioneel zwaar beladen zang. Het gaat om keiharde, maar melodieuze rocksongs! De band speelt met een grote passie en is compromisloos. Dat maakt de optredens van RIF energiek en ‘in your face’.
De 4 vrienden hebben allemaal in verschillende bands gespeeld en hebben een jarenlange live-ervaring. Optredens in biker- en rockcafe’s, jeugdsozen, maar ook grotere concertzalen en festivals: ze hebben ‘t gedaan! RIF is een liveband bij uitstek, vooral ook door de podium uitstraling van zanger Patrick die zich helemaal bloot geeft op het podium.
De in 2004 opgenomen demo ‘Sweet’ (El Ano Studios) was al veelbelovend. Met de huidige opvolger ‘Lost’ (Studio Moskou) is een volwassen, eigen sound en een breder repertoire ontwikkeld, dat aansluit op de moderne stoner van Queens of the Stone Age, en de rock van bands als Hermano en Unida.

R.I.F. is:
Patrick Klijn - zang
Geertjan Overbeek - gitaar
Egbert Bloos - bas
Arthur Peltenburg - drums

OUDE OPTREDENS VAN R.I.F.

  • 11 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN R.I.F.

Wij hebben geen informatie over komende shows van R.I.F.. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.