Last of the Mohicans

LOTM begon met spelen en begon uiteraard eerst met het spelen van covers. Dat waren nummers van De Heideroosjes, De Ramones en Pennywise. Al vrij snel kwam Cas met teksten voor eigen nummers en opzetjes voor muziek dus werd er maar begonnen met het schrijven en spelen van eigen nummers. Er verdwenen een paar covers uit de playlist die werden vervangen door eigen nummers.

Het idee om te gaan optreden begon ook langzaamaan te groeien en er werden geschikte optredens gezocht. Het eerste optreden moest maar Rotorock worden en ze werden ingeschreven. Gelukkig werden ze ook nog eens uitgekozen, zodat ze konden gaan oefenen met het doel een zo goed mogelijke set neer te kunnen zetten.

Ondertussen hadden de leden van LOTM ook nog wel zin om het een en ander op te nemen en gelukkig had Mike een maatje met een studio waar ze wat op mochten nemen. De nummers moesten uitgezocht worden en goed geoefend worden. Eind mei 2004 is het hele stel in Hoofddorp geweest om een demo op te nemen met 6 nummers waarvan er 5 nummers eigen werk zijn en 1 nummer een cover van De Heideroosjes.

In Juli en Augustus hebben de muziekanten van LOTM twee optredens gedaan.

Na die optredens hebben de heren van de band besloten om met z’n drieen verder te gaan, omdat het niet helemaal meer klikte met gitariste Barbara. De band bestaat nu dus nog maar uit drie idiote jongens.

OUDE OPTREDENS VAN Last of the Mohicans

  • 27 - 28   okt
  • 28 jul `07
  • 17 jun
  • 10 jun
  • 11 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Last of the Mohicans

Wij hebben geen informatie over komende shows van Last of the Mohicans. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Last of the Mohicans

Live gezien door: