Männer ohne Nerven

Uit: Arnhem - Nederland

Männer ohne Nerven is een Nederlandse viermansband die zijn wortels heeft in Arnhem. De naam komt van een Duitse tv-show van eind jaren zeventig, begin jaren tachtig waarin onder ander Buster Keaton speelde. Net als de mannen in die show zijn de 'Männer' nergens bang voor en wordt ieder podium beklommen (Nederland, Friesland, Duitsland etc.).
Inmiddels is ruime podiumervaring opgedaan door zo'n honderd optredens, uiteraard zelfstandig, maar ook als support van oa Tröckener Kecks, Urban Dance Squad, Bettie Serveert, Johan, De Dijk en Vandikhout. Volgens de recensies van de optredens van de Männer is het vooral zanger Johan die de aandacht (terecht) opeist. 'Prima stemgeluid en goed zangwerk'.
Maar uiteraard is dat niet het enige, de Männer spelen 'gruizige songs met kop en staart en vol dynamiek' en beheerst gitarist Jelle Mulder 'prettig slordig gitaarwerk'.
Tot nu toe heeft de band twee mini-cd's opgenomen, te weten 'windforce 7' en 'it bleeds'. Vooral 'it bleeds' leverde goede recensies op (onder andere in Oor:'6 gitaarliedjes die er mogen zijn, verkwikkende powerpop').
Eind maart 2004 is 'It's gotta be' uitgebracht.

OUDE OPTREDENS VAN Männer ohne Nerven

  • 25 - 28   mrt
  • 18 okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Männer ohne Nerven

Wij hebben geen informatie over komende shows van Männer ohne Nerven. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Männer ohne Nerven

Live gezien door: