VooDoo

Uit: Zevenhuizen - Nederland    Genre(s): Pop - pop Rock - rock

Voodoo is een rockband met 6 jonge enthousiaste muzikanten. Een drummer, een bassist, twee gitaristen, een toetsenist en een zangeres.
Ze zijn voornamelijk op rock georiënteerd.

Voodoo bestaat sinds 2002, en is ontstaan uit de band ‘Zwits all’, waar de gitarist en drummer deel van uit maakten. Er vonden een hoop wisselingen van muzikanten plaats, maar gitarist Arjan en drummer Bernard vormden zelfs in een formatie hiervoor al een vaste basis -waar ook de manager Martin in speelde- en waren niet van plan een punt achter hun inmiddels jarenlange samenwerking te zetten. Wel wilden ze iets anders opstarten, want de constante wisselingen stond het opbouwen van een goedlopende band in de weg. Ze vonden een tweede gitarist; Martijn waarmee het muzikaal erg klikte. Ondanks het feit dat deze jongen zich voorheen niet bezig hield met rock en het coveren van muziek, pikte hij zijn partij in het reeds bestaande repertoire snel op. Deze gitarist stelde zangeres Sanne voor die hij kende als de vriendin van zijn broer. Het klikte tussen de band en de zangeres en al snel volgde er een eerste optreden met deze vrij nieuwe formatie wat naar ieders tevredenheid liep. De bassist vertrok, de band vond al vrij snel een jonge creatieve bassist Steven uit Leek. Iedereen had nu het gevoel dat het tijd was voor een nieuwe naam en een nieuw imago. De voorliefde voor het spelen van stevige muziek, en het gebruik van vooral zwarte materialen zoals kleding en andere attributen bracht de band op de naam ‘Voodoo’.
September 2004: sologitarist Eelco vervangt Martijn, en in december van 2004 is Rianto de band komen versterken met z’n synthesizer/keyboard.

OUDE OPTREDENS VAN VooDoo

  • 08 mrt `24
  • 27 okt `23
  • 21 mei
  • 20 - 21   mei
  • 02 apr `05

KOMENDE OPTREDENS VAN VooDoo

Wij hebben geen informatie over komende shows van VooDoo. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN VooDoo

Live gezien door: