Kings Like Us

Uit: Tilburg - Nederland

Crossover van alternative rap rock met funky groove uit Tilburg / Haarlem.

Ex leden van funk band BombLB vonden eind 2017 in zanger Roel een frontman waarmee de basis werd gelegd voor een nieuwe sound. Er ontstond een stevige alternatieve crossover van rap, rock en funk. Met pompende bassen, funky gitaren, groovende drums en soms gevoelige en relaxte maar vaak stuwende vocals knallen ze de crossover in je gezicht!


Na aan nieuw materiaal te hebben gewerkt, klom Kings Like Us eind 2018 het podium op. In een volle Little Devil in Tilburg werd de set enthousiast ontvangen en dat smaakte natuurlijk naar meer. In 2018 brachten ze een video uit voor All On Your Own met hierin een klein meisje op een zoektocht. In 2019 werd hun energieke nummer Lost in the Maze uitgebracht op alle officiële download- en streaming-diensten. De coole geanimeerde video die ze voor dit nummer hebben gemaakt, kwakt hier nog een flinke schep energie bovenop.

-Ondertussen blijft de band Kings Like Us het hardnekkige gerucht ontkennen dat ze in de kleuterklas hebben gezeten met Rage against the Machine, Red Hot Chili Peppers en Incubus. "Het is gewoon niet waar, ga weg met je camera."-

"Arms in the air in the middle of the road... vulnerable... but we can get the cuffs off" - KINGS LIKE US

OUDE OPTREDENS VAN Kings Like Us

  • 24 jun
  • 08 nov `19
  • 06 nov `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Kings Like Us

Wij hebben geen informatie over komende shows van Kings Like Us. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Kings Like Us