Traveling Psychoward

Uit: Rotterdam - Nederland

The Traveling Psychoward is een groep van vijf krankzinnige individuen die op de vlucht zijn voor hun regering sinds ze ontsnapten uit de psychiatrische afdeling. GEEN GRAPJE.

Om tijd te doden en een stap verwijderd te blijven van betrapt worden, vormden ze een band die bezeten is van het brengen van een vermakelijke show vol pure horror en krankzinnigheid. Het spelen van de beste horror-gerelateerde muziek (zowel nostalgisch als modern) van FRANK SINATRA to ROB ZOMBIE en van JERRY LEE LEWIS tot MY CHEMICAL ROMANCE. De reizende psycho-afdeling biedt iets voor elk publiek, zolang ze een goed gevoel voor humor en een sterke maag hebben! Alle leden binnen de groep hebben hun eigen persoonlijke achtergrond en verhaal, en als groep vechten ze tegen de autoriteiten die hen weer achter tralies willen zien opgesloten. Ze nodigen je uit om mee te gaan met de rit, terwijl ze alles onthullen onderweg!

OUDE OPTREDENS VAN Traveling Psychoward

  • 31 okt `19

KOMENDE OPTREDENS VAN Traveling Psychoward

Wij hebben geen informatie over komende shows van Traveling Psychoward. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.