Blinded

Uit: Lichtenvoorde - Nederland

Blinded is een jonge 5-mans pop/rockcoverband uit Lichtenvoorde en Harreveld bestaande uit: Dirkje Tankink (zang), Tom Kamperman (drums), Thijmen Oberink (toetsen),
Stephanie Krabbenborg (bas) en Bram te Kamp (gitaar).
In 2002 speelden ze voor het eerst samen op een diploma-uitreiking. Het idee om een band te beginnen was ontstaan. Alleen ontbrak er nog een gitarist maar deze hadden ze snel gevonden en de formatie Blinded was compleet. De band heeft een repertoire opgebouwd en kreeg al snel veel naamsbekendheid in de omgeving. Dit motiveerde de band tot meer repeteren. Hiertoe werd met behulp van vrienden en familie een eigen oefenruimte ingericht waar ze tot op heden pakkende covers naar hun hand zetten.
Blinded heeft door veel podiumervaring, regelmatig repeteren en kritische muzikanten al een aantal successen bereikt. In 2004 winnaar van kleintje kei waarna het Keifestival. In 2005 schoolfeest Graafschapcollege met optredens van o.a. Di-rect en Dj Dana. Ook heeft de band aan de clash of the coverbands meegedaan. In deze competitie tussen ruim 1600 deelnemende bands is Blinded bij de vakjury tot kampioen van Gelderland gekozen. Hierdoor stond Blinded in februari 2007 in Paradiso.
Op dit moment heeft Blinded regelmatig optredens en zijn ze bezig met het uitbreiden van het repertoire.

OUDE OPTREDENS VAN Blinded

  • 05 - 08   okt
  • 10 feb `07
  • 30 okt

KOMENDE OPTREDENS VAN Blinded

Wij hebben geen informatie over komende shows van Blinded. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Blinded

Live gezien door: