Tito and Tarantula

Tito and Tarantula bestonden al lange tijd voor hun beroemde optredens in de cult klassiekers From Dusk till Dawn (Tarantino) en Desperado (Rodriguez). Sinds 1992 spelen Tito Larriva en gitarist Peter Atanasoff in kleine, donkere cafeetjes in LA. Muziek die slechts te vinden is door de ware liefhebber. Ineens kwamen er meer en meer mensen kijken naar deze optredens door hun plotselinge faam dankzij Tarantino, en in 1997 kwam dan hun eerste echte succes, de cd Taranantism.
Als muzikant en acteur kreeg Larriva het steeds drukker, niet alleen met de volgende 2 cd's, maar hij werd ook gevraagd voor het componeren van soundtracks (U-turn, the Million Dollar Hotel, True Stories, Dream with the Fishes, Kai Raben gegen die Vatikankiller) en als acteur (The million dollar hotel, True Stories, Born in East LA, a Little harmless sex en Americas most wanted).
Andalucia is het meest recente en indruk wekkende werk van de band, van de mooie opening in 'missed you eyes' naar de eerste single 'Calafornia Girl', via het coole 'Hey hey hey' tot het slot 'La Flor de Mal' die in desperado 2 werd gezongen door Enrique Eglesias, wordt ons duidelijk dat de muzikale tallenten van de band nog geen grens hebben gevonden.
Tito's droom van een concert samen met de Beatles, Sexpistols en Nirvana zal helaas nooit meer uitkomen, maar laten we hopen dat hij ons niet snel zal verlaten!

OUDE OPTREDENS VAN Tito and Tarantula

  • 26 okt `08
  • 20 mei `08
  • 04 - 11   aug

KOMENDE OPTREDENS VAN Tito and Tarantula

Wij hebben geen informatie over komende shows van Tito and Tarantula. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Tito and Tarantula

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Live gezien door: