Flor de Amor

Flor de Amor
Sprankelende luistermuziek met verrassend veel opzwepende momenten.
Melancholische klanken uit Argentinie worden afgewisseld met feestelijke Cubaanse guajiras, boleros en sons. Daarnaast vormen eigen Spaanstalige liedjes een belangrijk onderdeel van hun hartstochtelijk repertoire.

In virtuoze dubbele functies vinden zij samen de uitdaging om zowel instrumentaal als vocaal de ritmische en melodieuze kant van de Cubaanse en Argentijnse muziek te vertolken. Een flinke dosis humor en levendigheid wordt afgewisseld met duetten van een ontroerende eenvoud.

De twee charmant uitziende dames veranderen in ontembare podiumbeesten wanneer ze loos gaan in opzwepende ritmes. Alsof de klanken uit verre streken spontaan wortel hebben weten te schieten in dit duo. Zij kiezen met frisse oorspronkelijkheid een eigen weg, ongekunsteld en opnieuw universeel.
Flor de Amor is een heerlijke onderdompeling in de gastvrijheid van twee rasartiesten.

De muzikanten.
Zangeres en liedschrijfster Sandra Coelers wordt geroemd om haar dramatische en expressieve zangkwaliteiten. Met haar krachtig en intrigerend altgeluid zingt ze warm, lenig en zuiver en raakt ze menig toehoorder in haar vertolkingen van de liederen. Ze speelt tevens gitaar en requinto en specialiseerde zich op haar instrumenten in de Argentijnse en Cubaanse ritmes.
Marlon van Mook vormt de ritmisch stevige en speelse basis op de contrabas. Zij is volkomen een met haar instrument terwijl zij tegelijkertijd regelmatig een tweede stem zingt die wonderlijk mooi mengt met de eerste stem. Zo nu en dan ook nog spelend op een voetpedaal-koebel is zij met al de ledematen afzonderlijk bezet, waarbij ze het tempo behoorlijk kan opzwepen.

OUDE OPTREDENS VAN Flor de Amor

  • 16 jan `22
  • 05 - 07   jul
  • 25 sep

KOMENDE OPTREDENS VAN Flor de Amor

Wij hebben geen informatie over komende shows van Flor de Amor. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Flor de Amor