Lizzy

Uit: Arnhem - Nederland

Al snel een meisje met pit en talent.

Op de lagere school stond Lizzy graag in de schijnwerpers met haar muzikale talent. Door haar pianospel en zangtalent wist ze menig ouder te ontroeren.

Dit talent ontwikkelde zich van de schoolmusical tot een auditie bij het junior songfestival en vervolgens lukte het haar om mee te doen bij de Gelderse finale van Kinderen voor Kinderen. Daarmee stond ze voor het eerst voor een volle zaal van het Amphion theater in Doetinchem.

Haar eerste schouwburg optreden op haar 12e, een bijzonder evenement wat voor haar betekende dat dit haar toekomst moest gaan worden, namelijk "STRALEN OP HET PODIUM".

Inmiddels heeft ze mee gedaan aan het Nederlands Jazz Vocalisten Concours 2013 in Zwolle en het Jazz Prinses Christina Concours 2014 waar zij bij allebei 2e werd. Hierdoor heeft ze een nummer op mogen opnemen met ‘Het Metropole Orkest’ (The Look of Love).

16 mei 2016 heeft zij mee gedaan aan de conservatorium Talent Award 2016 op Jazz in Duketown in 's Hertogenbosch waar zij 1e werd. Met de 1e prijs won Lizzy niet alleen 5.000 euro maar mag ze volgend jaar ook optreden tijdens het festival Jazz in Duketown in 's-Hertogenbosch.

Lizzy, inmiddels 20 jaar oud, een spontane gedreven zangeres die van ieder optreden iets unieks wil maken. Haar voorkeur gaat uit naar het Jazz-repertoire, Nederlandstalige kleinkunst en Ballads.

OUDE OPTREDENS VAN Lizzy

  • 23 mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN Lizzy

Wij hebben geen informatie over komende shows van Lizzy. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: