Jack & the Weaterman

  • Jack & the Weaterman
    Sziget 2019 - zondag
    © Andrea Roell
  • Jack & the Weaterman
    Sziget 2019 - zondag
    © Andrea Roell

Jack & the Weatherman is een Nederlandse duo bestaand uit Berry 'Jack' Krikken en Sebastiaan 'Weatherman' Weerman. Twee vrienden met missie om hun combinatie van pop, folk en reggae met positieve teksten te delen met de wereld. Door de miljoenen streams op Spotify zijn ze in heel Europa te zien. Naast Nederland treden ze op in Finland, Engeland, Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

Nadat ze allebei school hebben afgerond, gaat Berry op wereldreis en schrijft zijn ervaring op. Sebastiaan is muzikant en speelt verschillende instrumenten. Met een vreemd geluk komen ze elkaar tegen in Haarlem en sindsdien zijn ze Jack & the Weatherman. Ze brengen succesvolle EP's uit en worden al snel tot Serious Talent benoemd. De promotie van de tweede EP "Homewards" bestaat uit een fietstocht vanaf Emmen naar Haarlem. Onderweg geven ze allerlei living room concerten en radio-optredens.

OUDE OPTREDENS VAN Jack & the Weaterman

  • 07 - 13   aug
  • 05 mei
  • 15 mrt `18
  • 26 jun

KOMENDE OPTREDENS VAN Jack & the Weaterman

Wij hebben geen informatie over komende shows van Jack & the Weaterman. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN Jack & the Weaterman

FOTO'S VAN Jack & the Weaterman

Foto Jack & the Weaterman te Sziget 2019 - zondag Foto Jack & the Weaterman te Sziget 2019 - zondag Foto Jack & the Weaterman te Sziget 2019 - zondag
 
Bekijk alle 3 foto's van Jack & the Weaterman

Jack & the Weaterman NIEUWS

Live gezien door: