Winnen: 3x2 kaarten voor Emiliana Torrini in Hedon

Emiliana Torrini
Winnen: 3x2 kaarten voor Emiliana Torrini in Hedon
Door sjoertb op 02 februari 2017 - 16:54 Emiliana Torrini gooide hoge ogen met 'Jungle Drum' en volgt zo in de voetsporen van Björk en Sigur Rós. De IJslandse zangeres en songschrijver komt binnenkort met het 8-koppige orkest The Colorist naar Hedon om ons wat warmte toe te stralen met haar stem.

Dat belooft een hele bijzondere en betoverende avond te worden. Er bij zijn? Dat kan! Podiuminfo mag namelijk 3x2 kaarten weggeven voor Emiliana Torrini in Hedon, Zwolle op 11 februari!

Om mee te doen aan de wedstrijd hoef je enkel in je Agendainfo aan te geven dat je naar dit concert wilt. Dat kan aan de rechterkant van de pagina van het concert. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Tot slot stuur je een mailtje met je volledige naam en adres en een link naar je Agendainfo profiel naar acties@festivalinfo.nl met als onderwerp 'Emiliana Torrini'.

De actie loopt tot en met 8 februari.



Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



festivalinfonieuwlogo

DIT WEEKEND IN DE VOORVERKOOP: O.A. JOHN MAYER, ED...Het concert- en festivalnieuws volgt elkaar in razend tempo op. Omdat we ons...

Tyler The Creator 1

CONCERT VAN TYLER, THE CREATOR TWEE DAGEN EERDER Drie dagen geleden konden we een nieuwe show aankondigen van Tyler, The...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.