De Dijk & Amsterdam Sinfonietta treden in juli ook samen op in Carré

De Dijk
De Dijk & Amsterdam Sinfonietta treden in juli ook samen op in Carré
Door ThomasS op 26 april 2016 - 11:54 Eind februari werd al bekend dat De Dijk een extra concert zou geven in Carré met strijkorkest Amsterdam Sinfonietta. Inmiddels is ook naar buiten gebracht dat de Nederlandse band tevens op 1 juli in deze zaal zal optreden.

Twee jaar terug speelden De Dijk en strijkorkest Amsterdam Sinfonietta negen keer het programma Dijkers & Strijkers. De plaat Dijkers en Strijkers kwam binnen op nummer 1 in de Album Top 100.

Op het programma staan hits van De Dijk, zoals ‘Bloedend Hart’ maar ook covers van Jacques Brel en Ramses Shaffy. Uit het klassieke repertoire wordt ‘Sehnsucht’ van Tsjaikovski en ‘Der Leiermann’ uit de Winterreise van Schubert gespeeld. Alle uitgevoerde muziek is speciaal voor deze gelegenheid gearrangeerd.

Kaarten zijn te bestellen via deze site.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



victoriealkmaarnews

THE TOY DOLLS GEEFT IN JUNI TWEE CLUBSHOWS EN TREEDT... The Toy Dolls heeft op de website drie shows in Nederland bekend gemaakt...

poppodium Volt

VOLT KRIJGT UNCLE ACID & THE DEADBEATS OP BEZOEK IN... Het uit Cambridge afkomstige Uncle Acid maakt stevige rock met zwaartrage...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.