ARTIEST: E-Sevensharp9

print
mail to friend

De band 'E-sevensharp9' is vernoemd naar een gitaarakkoord. Ze maken muziek die neigt naar rock, maar ook net zo goed naar latin en reaggea in verschillende nummers.

Biografie:

E-sevensharp9 bestaat pas sinds Februari 2006. De zanger Wannes Salomé wilde een nummer schrijven voor de Kunstbende maar dan wel graag met meerdere instrumenten. Dus had hij een band nodig. In de eerste instantie was het een eenmalig plan om de gitarist (Efraïm Salari), de drummer (Jeroen Batterink) en de bassist (Camille Jansen) samen te voegen. Dit pakte iets anders uit dan verwacht.

Na twee bandrepetities was al duidelijk dat dit bandje door zou gaan ná de Kunstbende. Namen werden bedacht, nummers werden geschreven en er werd opgetreden op de radio. In een korte tijd is de band sterk verbeterd.
Die verbetering bracht de band optredens zoals 'Het Nieuwjaarsconcert' van het Nederlands Blazers Ensemble, waar ze hebben gewonnen van honderden kinderen uit Nederland en België. Zo ook meerdere optredens op Villa live. Nu zijn er zelfs fans in Groot-Brittannië, Oostenrijk en andere landen.

OUDE OPTREDENS

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van E-Sevensharp9. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar Ilse..
Ilse..

Live gezien door:

Avatar Ilse..
Ilse..