ARTIEST: The Joy Formidable

print
mail to friend
Uit: London - Engeland

The Joy Formidable was aan het begin van 2008 nog een redelijk onbekend bandje dat heel stilaan een kleine hype aan het worden was op het internet. Maar toen Steve Lamacq – de invloedrijke BBC Radio dj – debuutsingle ‘Austere’ op de radio begon te draaien, barstte de bom. De NME dook er bovenop en de platenmaatschappijen stonden in de rij om de band te tekenen.

Nu is er het debuutalbum ‘A Ballon Called Moaning’ en maakt The Joy Formidable alle ophef meer dan waar. De muziek is fuzzy en fris tegelijk. Shoegaze die zo helder en melodieus klinkt dat er voor de band uit Wales wel eens een glorieuze toekomst in het verschiet zou kunnen liggen.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (30) oude optredensreadmore

KOMENDE OPTREDENS

Wij hebben geen informatie over komende shows van The Joy Formidable. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS

Beijk alle oude (30) oude optredensreadmore

FOTO'S VAN The Joy Formidable

Foto The Joy Formidable te London Calling #2 2012 Foto The Joy Formidable te The Joy Formidable - 14/2 - Rotown Foto The Joy Formidable te Lowlands 2013 - dag 1 Foto The Joy Formidable te The Joy Formidable - 14/2 - Rotown Foto The Joy Formidable te The Joy Formidable - 14/2 - Rotown Foto The Joy Formidable te London Calling #2 2012
 
Bekijk alle 25 foto's van The Joy Formidablereadmore

The Joy Formidable NIEUWS

IN HET FAVORIETEN LIJSTJE VAN

Avatar Robnrolla
Robnrolla
no user avatar
ianmacd
Avatar nataliee
nataliee

In het wil graag live zien lijstje van

no user avatar
ianmacd
no user avatar
joepie-j
Avatar Martinello
Martinello
Avatar turnpike
turnpike

Live gezien door:

Avatar RQN.
RQN.
Avatar jos_theboss22
jos_theboss
no user avatar
Thiemo1991
Avatar bas.assink
bas.assink