Lana Wolf

Uit: Wezep - Nederland

Lana Wolf zong met tal van nationale- en internationale artiesten (waaronder The Trammps, George McCray, The London Beat, Frans Bauer, René Froger, Gerard Cox) en trad samen met het Metropole orkest voor het voetlicht tijdens het ‘Concert op de Amstel’ en het Haagse ‘Parkpop’.

Lana begon haar carrière al op 10 jarige leeftijd. Na gezongen te hebben in diverse bands waaronder ‘Rent a VIP’, de band van Babette van Veen, kreeg Lana een platencontract. Dit niet zonder succes! Wekenlang stond ze genoteerd in de belangrijkste Nederlandstalige hitlijsten en was ze te gast bij ondermeer Radio Noordzee en de toen succesvolle televisieprogramma’s Koffietijd, Avro’s Sterrenslag en Barend en van Dorp.

Lana speelde in meerdere theatershows waaronder ‘Those were the days’ en ‘de Grote Kerstshow’ met de Ierse musicalster Peter Corry.

Recentelijk was Lana te gast bij het tv-programma ‘Leraar van het jaar’ met de title song van ‘Fame the musical’.

Na een aantal jaren touren door Europa, begint Lana aan een nieuw avontuur met de top-producer en songwriter Camus Celli (Gavin DeGraw, Tina Turner en Chaka Khan) in New York.

Ze komt na een aantal jaren van radiopauze en muzikale groei, in 2008 uit met haar nieuwe single.

Van januari tot en met maart 2008 zal ze 'One of the three leading ladies' zijn in ‘a Tribute to the Bee Gees'.

OUDE OPTREDENS VAN Lana Wolf

  • 02 dec `20
  • 19 - 21   feb
  • 23 jan `16

KOMENDE OPTREDENS VAN Lana Wolf

  • 05 jun `24

OUDE OPTREDENS VAN Lana Wolf

Live gezien door: