Headtricks

Een jamsessie ergens half december 2004 tussen gitarist Pim Tiemens, Saxofonist David Verheijde en drummer Mark Peters leidde tot de oprichting van de Culemborgse Blues- en Rockband 'HeadTricks'.

De eerste muzikale sessies lagen vooral in de reggae & ska-sfeer. Dat werd enige tijd later versterkt door de stuwende baspartijen van nieuw bandlid Marcel. Tijdens die eerste repetitie vond Marcel dat hier een zangeres bij moest. Eén telefoontje naar Martine en de band was een feit!

Na een paar maanden elke week druk repeteren ontstond er een verschuiving van ska/reggae naar bluesrock.

Mede doordat we er geen andere blazers bij konden vinden, de muzikale verandering en door privé-omstandigheden verliet David, de saxofonist, in april 2005 de band.

Binnen de Headtricks werd David uitstekend vervangen door nieuw Headtricks-lid: Sil Peters op toetsen, die tevens ook meespeelt op de nieuwe cd van de band!

In maart 2006 ging de band de studio in voor de opname van hun debuut-cd 'Start it up!'. Demo's van de cd kan je beluisteren op de website van de band! Tevens kan je hier ook de cd bestellen, een echte aanrader!

KOMENDE OPTREDENS VAN Headtricks

Wij hebben geen informatie over komende shows van Headtricks. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.