Road Block

Het idee de groep Roadblock te beginnen waarin verschillende stijlen aan bod moesten kunnen komen (rock, metal, poprock, ...), dateert van de zomermaanden van 2003 en kwam van de broers Kurt en Leslie Strubbe. Zij zouden respectievelijk zang en gitaar op zich nemen.

Na wat zoeken vond Roadblock bassist Tom Selleslagh (o.a. Chaos Rock Street) die niet alleen bekwaam overweg kan met een bass, maar ook een prachtige persoonlijkheid met zich meedraagt. Tom zag opnieuw in een rockgroep spelen wel zitten en kwam er dan ook al snel bij.

Roadblock had nu nog nood aan een drummer. De drumcomputer werd dan ook vervangen door een veel levendiger Bart Vandenbroucke (o.a. Repossesed). Zijn indrukwekkende drum en een onovertroffen enthousiasme maakt dat hij een grote meerwaarde levert aan de groep.

Mei 2004, Roadblock maakt kennis met zijn tweede gitarist Erik Deroo (o.a. CRS, Lost Highway). Erik kreeg het voorstel via Tom en was meteen akkoord de groep te vervolledigen. De songs werden, nu ook door Erik's toedoen, veel meer afgewerkt. Roadblock was compleet.

Jammer genoeg krijgt Roadblock in de lente van 2005 te maken met strubbelingen binnen de groep. Dit leidt tot het verlies van de gebroeders Strubbe.

Roadblock blijft echter niet bij de pakken zitten. Na enkele audities wordt de uitermate getalenteerde gitarist Stefaan Defever (o.a. Loaded, Midnight Madness) met open armen ontvangen binnen de groep. Met zijn uitgebreide kennis van gitaar en muziek in alle mogelijke aspecten wordt Roadblock een hechte groep van vier enthousiaste mensen.

Erik neemt vanaf dit moment de taak over als lead zanger en wordt daarbij bijgestaan door Tom. Roadblock kan nu een uitgebreide set aan nummers brengen die zich vooral typeert aan de spetterende energie die elk nummer van zich afstraalt.

OUDE OPTREDENS VAN Road Block

  • 29 jul

KOMENDE OPTREDENS VAN Road Block

Wij hebben geen informatie over komende shows van Road Block. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

Live gezien door: