FromMandrakeFalls

België

Begin 2005 een nieuw oud bandje geboren. BAD RED CAR zag het levenslicht. de members van Private Property stopten om met hun maffe zwager door te gaan als een nieuwe oude band vernoemd naar de rode peugeot van hun zus. Nog steeds punkrock, nog steeds grappig, nog steeds knap, iets minder Belg, nog steeds betere nummers en nog steeds veel meer. De band bestaat dus uit vier jongens. Nathan bespeelt een zesnarige gitaar.

Ezra heeft inmiddels afscheid genomen van zijn blikken en trommelt nu op een echt drumstel en Tim schijnt te zingen en een gitaar te bespelen en jordy bespeelt de bas. De band is beinvloed door diverse artiesten die allen punkrock muziek maken.

Enkele namen: MxPx, NOFX, Dogwood, Sacred Life, Blink 182, Britney en Seventh Avenue. Optredens kenmerken zich door een grote dosis humor en heel veel goede nummers. Werd er eerst nog de nadruk op de covers gelegd nu bestaat het repetoire voornamelijk uit eigen nummers met hier en daar een verdwaalde cover om de feest vreugde te verhogen.

Inmiddels is de naam veranderd in FromMandrakeFalls.

OUDE OPTREDENS VAN FromMandrakeFalls

  • 15 jul
  • 28 mei `06

KOMENDE OPTREDENS VAN FromMandrakeFalls

Wij hebben geen informatie over komende shows van FromMandrakeFalls. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN FromMandrakeFalls

Live gezien door: