The UFO Club

Eind jaren 60 wordt er op de planeet aarde een begin gemaakt met contacten leggen met buitenaarde levensvormen. De plek waar deze contacten voor het eerst plaatsvinden is het hart van psychedelisch Londen, een plek genaamd: The UFO Club. Wij waren aanwezig bij verschillende conferenties. Op die conferenties luisterde men naar muziek van aardbewoners. Bands als Pink Floyd en The Soft Macine inspireerden ons. Dit was voor ons een reden om te blijven op deze planeet aarde. Na een paar jaar vonden we een manier om moleculen te manipuleren, zodanig dat het ons deed lijken op gewone aardbewoners. We werden geadopteerd door menselijke ouders, waar we opgevoed werden tot echte aardmensen.

Nadat Syd Barret het strijdtoneel verliet, liet hij ons de lastige taak om te infiltreren in de ingenieuze hoofden van de aardbewoners door middel van geluiden die ze nog nooit eerder hadden gehoord. We verzamelden onze krachten in 2004 om zo aan ons materiaal te kunnen werken. We zingen nummers over de alledaagse, maar zeker ook over de niet-alledaagse dingen van ons leven. Nummers als We Are The Giants beschrijven ons verleden, voordat de aarde deel uit maakte van de interplanetaire leefgemeenschap. Andere nummers als No Worries of Acid beschrijven het proces van de evolutie naar aardbewoner. En natuurlijk is er altijd het leerproces zoals beschreven in Infernal Masterpiece.

Mocht dit alles wat hierboven wordt beschreven wat raar overkomen, en ben je nog nooit ooggetuige geweest van enige vliegende schotels, wees dan zo vrij om de website van The UFO Club te bezoeken.

OUDE OPTREDENS VAN The UFO Club

  • 02 - 03   sep
  • 25 mrt

KOMENDE OPTREDENS VAN The UFO Club

Wij hebben geen informatie over komende shows van The UFO Club. Jij wel? Laat het ons weten via onze submit-functie.

OUDE OPTREDENS VAN The UFO Club