Alberta Cross voor twee shows naar Nederland

Door Emma op 10 mei 2010 - 13:30 Alberta Cross komt in juni voor twee shows naar Nederland. Zondag 20 juni is de band te zien in de Melkweg en op 21 juni in Vera in Groningen, dit valt te lezen op hun Myspace.

Vorig jaar kwam de band met debuutalbum ‘Broken Side of Time‘ en daarna waren ze o.a. te zien in Tivoli en in het voorprogramma van enkele grote acts als Dave Matthews Band en Them Crooked Vultures. Dit keer staat Alberta Cross weer als headliner op het podium, wie de band tijdens deze tour zal bijstaan is nog niet bekend.

Kaarten voor het concert in de Melkweg zijn vanaf 12 mei te verkrijgen en gaan weg voor €11 (excl. lidmaatschap). De kaartverkoop voor de show in Vera start op 2 juni om 12 uur. De ticketprijs is nog niet bekend maar tickets zijn al wel te reserveren via de Vera website.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



cypress hill2

CYPRESS HILL KOMT NAAR TILBURGDe hiphop helden van Cypress Hill hebben na jaren van stilte een nieuw...

scouting

SCOUTING FOR GIRLS NAAR DE MELKWEG De Engelse indiepopband Scouting for Girls , bekend van de nummers She's so...

REACTIES

Avatar jim2873
ma 10 mei 2010 17:23

jim2873 Bron: www.clubcircuit.nl copy/paste, 2 woorden aanpassen en dan geen bron vermelden is niet netjes. wil geen zeikerd zijn maar zet er even een link bij of schrijf anders je eigen tekst. doen wij ook.

 0
Avatar jos_theboss22
ma 10 mei 2010 19:07

jos_theboss22 Leker bezig in vera. Eerst al Low anthem laats al Midlake en volgende maand nog Local Natives en Alberta Cross.

 0
Avatar Emma
ma 10 mei 2010 19:48

Emma @jim2873

Zoals te lezen is in de tekst is de bron Myspace en niet Clubcircuit. Ik heb deze tekst geschreven en ik kan je verzekeren dat er geen informatie van jullie website gehaald is (laat staan gekopieerd).

 0
Avatar jim2873
ma 10 mei 2010 20:12

jim2873 Hou je me nou voor de gek of wat? Als je dit echt niet grotendeels van clubcircuit hebt gekopieerd dan wil ik je graag voorstellen aan 1 van onze schrijvers. Dat moet namelijk wel je langverloren tweelingbroer zijn!

 0
Avatar JasperVanVugt
wo 12 mei 2010 11:54

JasperVanVugt @jim2873 Wat een goedkope manier om je eigen website onder de aandacht te krijgen op een site die populairder is.

 0
Avatar jim2873
wo 12 mei 2010 17:11

jim2873 @JasperVanVugt Wat een onzin. Teksten van ons kopiëren en doen alsof je het zelf schrijft, DAT is goedkoop. Prima dat men CLubCircuit als bron gebruikt maar schrijf dan wel gewoon je eigen tekst of zet anders een bronlink erbij. Dat is toch niet zo'n vreemde gedachte? Het is niet de eerste keer dat dit gebeurt. Heb trouwens met het podiuminfo beheer hierover gesproken en ze geven mij helemaal gelijk. Alleen hebben nog niet alle vrijwilligers hier door wat de juiste manier van werken is. De tekst van bovenstaand bericht is inmiddels (een beetje) aangepast, dat is natuurlijk niet zomaar gedaan. Nu jij weer.

 0
Avatar Emma
do 13 mei 2010 13:46

Emma Ik heb de eerste TWEE WOORDEN van het artikel weggehaald omdat dit de énige woorden waren die - per toeval - overeen kwamen met jullie artikel. Ik hoop dat je in het vervolg volwassen genoeg bent om deze discussie niet publiekelijk te voeren maar dit intern bij de redactie neer te leggen. Als wij informatie van een andere website gebruiken doen wij uiteraard aan bronvermelding zoals wij dat ook hier gedaan hebben (bron: Myspace). In het vervolg graag voordat je overhaaste conclusies gaat trekken, eerst hoor- en wederhoor plegen en niet zomaar anonieme beschuldigingen op het internet plaatsen.. dat is wel zo netjes.

 0
Avatar JasperVanVugt
do 13 mei 2010 21:34

JasperVanVugt @jim2873 Heb je weleens gehoord van het gebruik van dezelfde bron? Kranten gebruiken ook hetzelfde ANP bericht als bron, gaat de Gooi en Eemlander dan ook zeggen dat de Volkskrant hun artikel heeft gekopieerd? Yeah right. Je blijft maar hangen bij het idee dat Emma jouw stukje heeft gebruikt. Emma is een prima schrijfster en heeft notabene bij een krant gewerkt, die weet echt wel dat je niet zomaar een artikel zonder bronvermelding mag kopiëren. Wat betreft Podiuminfobeheer: ik heb dat meeltje van je ook gelezen. En nu hou ik er over op, heb wel wat beters te doen dan dit geëmmer.

 0
Avatar jim2873
vr 14 mei 2010 10:28

jim2873 @JasperVanVugt je dwaalt af, het gaat hier helemaal niet om het nieuws op zich, natuurlijk kan ze dat toevallig net als ons via myspace gevonden hebben. Het gaat hier om het overnemen van teksten. Als dit de eerste keer was geweest had ik waarschijnlijk niet zo gereageerd maar onlangs werd een tekst van ons schaamteloos voor 100% gekopieerd zonder enige vermelding. Als ik dan vervolgens weer zoiets tegenkom is dat gewoon erg frustrerend, dat begrijp je toch ook wel.

@Emma heb dit al eerder intern bij de redactie neergelegd en ook deze keer heb ik ze gemaild. Heb ook gelijk gezegd dat mijn reactie hier verwijderd mocht worden maar blijkbaar vonden ze dat niet nodig.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.