Winnen: 2x2 kaarten Mostly Autumn

Door Sheryla op 08 april 2010 - 11:28 Mostly Autumn is een Britse progressieve rockgroep die voornamelijk geinspireerd is door Genesis en Pink Floyd.

Bryan Josh is de frontman van de uit acht muzikanten bestaande band. Hij kijkt veel naar zijn gitaarhelden David Gilmour en Ritchie Blackmore en zijn gitaarspel is dan ook een bepalende factor voor de unieke sound van Mostly Autumn. Frontvrouw van de band, zangeres Heather Findley, heeft de band inmiddels verlaten voor een solo-carriere, maar met de komst van Olivia Sparnenn heeft Mostly Autumn een zeer geschikte nieuwe vocaliste gevonden.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Mostly Autumn op donderdag 15 april in de Kade in Zaandam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Mostly Autumn wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Mostly Autumn-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai. Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Mostly Autumn zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Mostly Autumn' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



samensterkrecordsnews.jpg

SAMEN STERK RECORDS PRESENTEERT DE NEW SKOOL MC’S TOURDe artiesten van Samen Sterk Records gaan in de maanden mei en juni een...

sportpaleisantwerpennews.jpg1

ENERGIEDAK KOST SPORTPALEIS TWEE MILJOEN EURO Binnen tien dagen start het Antwerpse Sportpaleis met de grondige renovatie...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.