Winnen: 3x2 kaarten voor Ravage

Door Sheryla op 11 maart 2010 - 15:32 Ravage is de nieuwe tweemaandelijkse electro-avond in 013. De resident dj's Beat the Bastardz vullen samen met Dem Slackers, Petr Passive, Style Beats Liberation Front en The Filthy Eights de editie van 19 maart.

In samenwerking met 013 in Tilburg mag Podiuminfo 3x2 kaarten weggeven voor het optreden in 013 op vrijdag 19 maart.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Ravage wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Ravage in 013-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registrerendoe je in een handomdraai. 

Stuur voor maandag 15 maart de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Ravage in 013 zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Ravage' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



verslagennews.gif

NIEUWE FESTIVAL-, CONCERT- EN SFEERVERSLAGENOver een kleine maand dan barst het festivalseizoen opnieuw los in Nederland!...

iamx

WIN: KAARTEN VOOR HET EXCLUSIEVE CONCERT VAN IAMX IN... IAMX is een zijproject van Chris Corner, leadzanger bij Sneaker Pimps. In...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.