Winnen: gratis kaarten + cd Rigby

Door Jazza op 08 maart 2010 - 12:01 Christon Kloosterboer weet wat hij wil: pop/rockliedjes maken voor een breed publiek. Hij vormt sinds begin 2008 met 5 bevriende muzikanten de band Rigby. Stuk voor stuk jongens met ervaring en een voorliefde voor het perfecte popliedje.

Daarvan hebben ze er 11 op hun debuutalbum Everything Must Go gezet, dat met de singles Parade en Pass You By twee top 40 hits kende. Rigby was in 2009 huisband van De Wereld Draait Door en was vast voorprogramma van Moke.

In samenwerking met Bibelot in Dordrecht mag Podiuminfo 3x2 kaarten weggeven voor het optreden in Bibelot op 19 maart. En je krijgt Everything Must Go er gratis bij!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Rigby wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Rigby in Bibelot-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur voor zondag 14 maart de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Rigby in Bibelot zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Rigby' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Zwarthandelaar77

NIEUWE KAARTEN IN DE VERKOOP VOOR CONCERTEN MIKA EN...Mojo Concerts heeft ongeveer 1.000 concertkaarten van de Editors ( 1 mei...

saosinnews.jpg5

SAOSIN HEEFT 'SAD NEWS FOR EUROPE' De rockband/indie-band Saosin uit Californië komt niet meer naar Nederland....

REACTIES

Avatar RoboRulez
wo 10 mrt 2010 13:43

RoboRulez Goeie band! Lijkt me wel gaaf!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.