Everlife naar Nederland

Door OurLadyPeace op 26 januari 2010 - 11:34 Everlife komt in maart 2010 even terug naar Nederland voor een zestal concerten. Het drietal staat op 11 maart in The Rambler in Eindhoven, 12 maart in Escape in Veenendaal, 13 maart in de Watt, 18 maart in de 013, 19 maart in de Fenix in Sittard en 20 maart in de Bitterzoet in Amsterdam. Als support nemen ze Revision en Libby Hodges mee.

De drie rockende zussen zijn een gevierde act in thuisland Amerika en hebben inmiddels al voor miljoenen mensen opgetreden. Afgelopen jaren toerde ze door de VS met de Jonas Brothers en Miley Cyrus.

Everlife’s muziek kan omschreven worden als poprock en wordt gekenmerkt door stevige gitaren, heldere zang en krachtige melodieën. Op dit moment werkt Everlife aan een nieuw album met verschillende schrijvers en producers. Onder andere Kyle Cook, de gitarist van Matchbox Twenty, werkt mee.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



anouknewsss.jpg16

MOJO MAAKT EERSTE NAAM BEKEND VOOR LIVE AT WESTERPARKConcert organisator Mojo maakt de eerste naam bekend voor de reeks concerten...

midlake2

MIDLAKE OOK NAAR UTRECHT, ROTTERDAM EN NIJMEGEN Woensdag 10 februari speelt Midlake in Paradiso en in april komen ze alweer...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.