Winnen: 3x2 kaarten Delain + gesigneerde litho

Door OurLadyPeace op 20 januari 2010 - 13:00 Op 29 januari staat Delain in de Watt in Rotterdam. De Nederlandse band debuteerde in 2006 met het album 'Lucidity'. De plaat kreeg vrijwel overal lovende recensies. In 2009 verscheen het tweede album 'April Rain'. Waar op het eerste album nog tal van gastmuzikanten van o.a. Within Temptation, Nightwish en Epica meewerkten, laat de band, inmiddels met een vaste bezetting, zien en horen het ook zonder hulp van buitenaf te kunnen.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van Delain in de Watt op 29 januari! Maar dat is niet alles! Eén van de gelukkige winnaars krijgt ook nog een gesigneerde lithografie van de plaathoes!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Delain wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Delain-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Delain zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Delain' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adresgegevens.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



albertacross3

ALBERTA CROSS NAAR TIVOLIEind vorig jaar stond Alberta Cross al driemaal in Nederland, nu komen ze...

The Mad Trist7

TOUR THE MAD TRIST VAN START Afgelopen weekend waren ze één van de gewaardeerde nieuwkomers op het...

REACTIES

Avatar RoboRulez
wo 20 jan 2010 16:53

RoboRulez Wat vet! Ik ben echt groot fan van ze^^

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.