Winnen: 3x2 kaarten The Brew De Pul Uden

Door op Op 28 november staat de Engelse bluesrock band The Brew in De Pul in Uden. The Brew is een powerrocktrio met een zeer aparte samenstelling. De twintigjarige gitarist Jason Barwick is al vergeleken met Jimi Hendrix en Jimmy Page. Daarnaast is er drummer Kurt Smith die een jaartje ouder is dan Jason en die "The Bruce Lee of the Drum Kit" wordt genoemd. En dan is er nog de ervaren Tim Smith, de vader van Kurt, die bas speelt en zingt. De groep is beïnvloed door de muziek uit de jaren zestig en zeventig. The Brew mixt de krachtige riff-stijl van Led Zeppelin met de gitaarstijl van Jimi Hendrix en heeft daarmee een goede reputatie als spectaculaire liveband opgebouwd.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor het concert van The Brew in De Pul op 28 november!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar The Brew wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de The Brew-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar The Brew zou willen) naar acties@festivalinfo.nl onder vermelding van 'The Brew' en vermeld in het mailtje je volledige naam.dioblacksabbathnews.jpg8

DIO IN 013 AFGELASTVeel slecht nieuws voor de concertgangers in Tilburg deze week. Nadat eerder...

Jamie Cullum2

JAMIE CULLUM NAAR HEINEKEN MUSIC HALL De beroemde jazz muzikant Jamie Cullum komt naar de Heineken Music Hall....

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.