Winnen: 2x2 kaarten Frank Turner Melkweg Amsterdam

Door OurLadyPeace op 16 november 2009 - 12:24 Op 28 november staat Frank Turner in de Melkweg in Amsterdam. De folk singer-songwriter, en voormalige zanger van de hardcore punkband Million Dead, bracht dit jaar zijn nieuwe album 'Poetry of the Deed' uit. Eerder dit jaar stond hij nog in het voorprogramma van The Gaslight Anthem in de Melkweg en tourde hij samen met The Offspring door Amerika, maar nu is hij bezig aan een grote solotour. In de Melkweg kun je een show met optimitische folk/punk levensliedjes verwachten.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor het concert van Frank Turner in de Melkweg op 28 november!

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Frank Turner wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Frank Turner-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Frank Turner zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Frank Turner' en vermeld in het mailtje je volledige naam.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



30seconds_news.jpg8

30 SECONDS TO MARS IN 2010 WEER NAAR NEDERLANDGoed nieuws voor de fans van 30 Seconds To Mars . Mocht je geen kaartje...

rauwnewss.gif1

LA RIOTS OP KOMENDE RAUW IN AMSTERDAM EN UTRECHT LA Riots is het dj/producersduo Daniel Ledisko en Jo’B uit - jawel - Los...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.