Lange files en een kapotte trein richting Coldplay

Door op Ook tijdens het tweede concert van Coldplay op donderdag in Nijmegen veroorzaakten bezoekers grote verkeersproblemen op de snelwegen naar Nijmegen. Wie op de NS rekende zoals geadviseerd, kon ook pech hebben. Een trein vol fans viel stil.

Tussen zes en acht uur stonden op de A50, A15 en de A325 opnieuw kilometerslange files zoals ook woensdagavond het geval was. Een ritje Arnhem Nijmegen duurde zo'n anderhalf uur in. Iets korter dan woensdagavond. Toen stonden sommigen automobilisten meer dan twee uur, soms drie uur, in de file. En die avond zelfs ook nog na half negen.

Het effect van de speciale emailoproep van concertorganisatie Mojo donderdagochtend naar alle bezoekers met de dringende boodschap 'ga op tijd op weg naar Nijmegen'' had helaas dus slechts een beperkt effect. Mojo adviseerde bezoekers ook nog vooral de trein te nemen. Maar ook die tip pakte voor sommige bezoekers verkeerd uit. Om half zeven ontstonden grote problemen op het spoortraject Utrecht - EdeWageningen richting Nijmegen. Een trein met daarin veel Coldplayfans viel stil met als gevolg grote vertragingen - minstens twee uur - voor ook de volgende treinen richting Arnhem-Nijmegen.facetomorrow

FACE TOMORROW GEEFT UITGEBREIDE NAJAARSTOURDe Rotterdamse rockband Face Tomorrow heeft een uitgebreide najaarstour op...

destinenews.jpg4

DESTINE KONDIGT NEDERLANDSE CLUBTOUR AAN Na het succesvolle optreden op Lowlands dendert de Destine -trein in hoge...

REACTIES

Avatar Abske
vr 11 sep 2009 12:37

Abske waren om half vier thuis woensdag (donderdag). De verzamelplek voor de bussen naar parkeerplaats D was een groot succes... Ach ja, twas gezellig

 0
geen avatar
vr 11 sep 2009 13:58

SW11 Jammer genoeg zat ik ook in de trein dat uitviel richting Nijmegen. Door al de vertragingen kwamen we uiteindelijk rond 22.00 bij Goffertpark. Nu wil ik graag weten of we misschien een deel van ons geld terug zouden krijgen of we wel of niet recht op hebben. ??

 0
geen avatar
vr 11 sep 2009 14:37

Brent_ Nee is je eigen risico neem ik aan. Als je auto crasht op weg er naartoe kan je ook geen geld terugvragen.

 0
Avatar BasP
vr 11 sep 2009 15:13

Wrong SW11 schreef:
Jammer genoeg zat ik ook in de trein dat uitviel richting Nijmegen. Door al de vertragingen kwamen we uiteindelijk rond 22.00 bij Goffertpark. Nu wil ik graag weten of we misschien een deel van ons geld terug zouden krijgen of we wel of niet recht op hebben. ??


Je kan wel restitutie vragen over je treinkaartje, niet over je concertkaartje...

 0
Avatar Chimey
vr 11 sep 2009 15:30

Chimey Echt super zuur voor alle mensen die niet meer hebben kunnen komen. Ik had gelukkig geen problemen ondervonden, terugreis duurde me wel wat te lang.

 0
Avatar Sunflower
vr 11 sep 2009 16:08

Sunflower Heenreis was idd geen probleem.. Ik was ruim op tijd aanwezig en heb genoten! Terugreis was een hel...

 0
Avatar E-Clect-Eddy
vr 11 sep 2009 16:26

E-Clect-Eddy Gisteren werden er nog kaartjes aangeboden voor rond de 30 euro voor gisteren en ik kwam in de verleiding om te gaan. Helaas kon ik toch niet op het laatste moment maar blij dat ik niet in die trein kwam te zitten. Dan ben je toch gaar als je eindelijk arriveert?

 0
geen avatar
vr 11 sep 2009 17:31

Carlooo Geen last van gehad gelukkig

 0
Avatar Randier
vr 11 sep 2009 18:57

Randier Waarom gaan mensen dan ook op de valreep naar zo'n druk evenement?

Ik had geen problemen om ruim op tijd bij het Goffertpark te kunnen zijn (tussen 5 en 6). Het duurde wel een eeuw om terug te komen, maar dat boeide weinig, ik was vandaag toch vrij.

 0
Avatar geertrinkel
vr 11 sep 2009 21:12

geertrinkel Hoppa. 550 euro verdiend in 2 dagen.

 0
Avatar nickverbakel
vr 11 sep 2009 21:22

nickverbakel Het was wel een ramp 9 september!

4 uur vertrokken van rotterdam
9 uur aangekomen @concert

Terugweg ging makkelijker terwijl als toen we woensdag nijmegen inreden totaaal uitgestorven was!!

Al hadden ze nou zo'n verkeersregelaar bij binnenkomst van nijmegen neer gezet was het allemaal niet zo druk geweest daar!

 0
geen avatar
za 19 sep 2009 00:17

Beajos Wij vinden het echt zuur voor de mensen die gestrand zijn in de trein, wij denken dat zij wel een compensatie krijgen van de ns, en terrecht, ze hebben echt wat gemist, we zijn 48 en 49 jaar , maar muziek is onze passie, en coldplay was echt een sensatie, super concert, wij hebben bewust de bus genomen, vanwege de busbanen, kost een paar cent, maarja, wij hebben daar ervaring in, wie gaat er nou vrijwillig in en file staan, sorry hoor, mojo zat echt wel goed, goede organisatie !!!!!

En Mojo, bedankt voor dit fantastisch concert, ik heb me echt de benen onder mijn lijf weggedanst, we hebben echt een perfecte avond gehad, dikke 10 met vooral dat 2e podium, gaaf

Jos en Bea Greiving
j.greiving@home.n

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.