Pet Shop Boys in de Lotto Arena

Door Marz667 op 03 augustus 2009 - 14:39 Niemand die kon voorspellen dat de toevallige ontmoeting tussen Neil Tennant en Chris Lowe in een Londense electronica-winkel begin jaren 80 zoveel goeds op muzikaal vlak zou voortbrengen.

Een paar jaar later domineert het duo als Pet Shop Boys de hitlijsten. De teller wereldwijd verkochte albums staat intussen op meer dan 30 miljoen.

Op dinsdag 15 december komen Pet Shop Boys naar de Lotto Arena in Antwerpen. De Boys pakken uit met een multi-mediaal spektakel dat door Es Devlin, een prominent stage-designer, werd bedacht.


Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



brainpowerr.jpg

BRAINPOWER TERUG IN HET THEATER OP ZIJN MANIERNa het succes van zijn eerste theatertour in 2008 verschijnt Brainpower...

editors_news.jpg40

EDITORS VERKOOPT DE ZALEN UIT Dinsdag lieten we weten dat Editors naar Nederland komt en de verkoop bleek...

REACTIES

Avatar jeroensiep
ma 03 aug 2009 14:56

jeroensiep Ah leuk om weer eens te zien! Geweldig spectakel afgelopen Dour!

 0
Avatar SNWH
ma 03 aug 2009 20:41

SNWH Idd genoten van de show op Roskilde; visueel erg leuk schouwspel.

 0
Avatar E-Clect-Eddy
ma 03 aug 2009 20:55

E-Clect-Eddy Na de mooie shows van Fisherspooner, David Byrne en Lila Downs weet ik niet of PSB dat nog gaat overtreffen voor mij. Maar ben er graag bij als het kan.

 0
Avatar Kelvin
ma 03 aug 2009 22:24

Kelvin Ik heb erg genoten van de show op dour, erg cool en zeer goede dansers. De muziek vond ik ook heel prettig en heb erg genoten maar wat ik wel van veel mensen om mij heen hoorde op Dour dat ze het geen ideale afsluiter voor een festival. Maar dit is geen festival dus dat scheelt :)

 0
Avatar bruisedego
zo 09 aug 2009 14:21

bruisedego Pff wat een neppe show op Dour.. Misschien stonden we te dichtbij, helemaal vooraan kon je namelijk te goed zien dat het allemaal geplaybackt werd. Hij zal wel te oud zijn om het live te doen.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.