Winnen 2x2 kaarten Anthrax, DevilDriver, August Burns Red en God Forbid

Door J_anna op 26 juni 2009 - 17:45 De Amerikaanse bands Anthrax, DevilDriver, August Burns Red en God Forbid bundellen hun krachten. De vier staan niet alleen op Graspop Metal Meeting in België, maar zijn ook binnen onze eigen grenzen terug te vinden. De heren van Anthrax mogen met hun 28-jarige leeftijd de oudste zijn in het rijtje, maar met hun “Worship Music” zullen ze opnieuw een teken van leven geven. Na zes jaar wachten komt er eindelijk een nieuwe schijfje, reden genoeg voor een groot feest. Vier grote metalbands achterelkaar op het podium, snelle gitaren, lange haren en de oprichters van speed- en thrashmetal als spectaculaire afsluiter.

Festivalinfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Anthrax, DevilDriver, August Burns Red en God Forbid op woensdag 1 juli in de Melkweg in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is antwoord geven op de volgende vraag: Hoe heet het laatste album van DevilDriver? en aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Anthrax, DevilDriver, August Burns Red en God Forbid wilt. Deze optie vind je aan de rechterkant van de Anthrax-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Anthrax, DevilDriver, August Burns Red en God Forbid zou willen + het antwoord op de vraag) naar [email protected] onder vermelding van 'Anthrax' en vermeld in het mailtje je volledige naam & antwoord op de vraag. Je kunt meedoen tot 29 juni winnaars krijgen per email bericht


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



La Coka Nostra1

WINNEN 2X2 KAARTEN LA COKA NOSTRADe hiphop-supergroep La Coka Nostra staat voor het eerst op een Nederlands...

Michael Jackson bad114

MICHAEL JACKSON NA HARTSTILSTAND OVERLEDEN Michael Jackson is afgelopen nacht op vijftigjarige leeftijd overleden aan...

REACTIES

Avatar darkjustice-drummer
vr 26 jun 2009 18:46

darkjustice-.. Kijk, HIER zat ik pas op te wachten! Anthrax is echt zo`n band die ik nog live gezien MOET hebben.. maar omdat ik weer eens krap bij kassa zit wordt het lastig. geweldige prijsvragen op festivalinfo!

 0
geen avatar
vr 26 jun 2009 19:59

Albert Gemaild :) Nu maar hopen op die kaartjes ^^

 0
Avatar AnarchyNL
zo 28 jun 2009 18:57

AnarchyNL Hierbij zijn zou een godsgeschenk zijn!

 0
Avatar Lukas(:
zo 28 jun 2009 21:47

Lukas(: Jammer dat ik net een paar uur geleden m'n kaartjes heb gekocht;)
Maar ik gun ze wel aan mensen die er geen geld voor hebben in dit drukke seisoen en wel willen

Ik zie je woensdag !

 0
geen avatar
di 30 jun 2009 15:33

Albert GEWONNEN! :D

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.