Winnen 2x2 kaarten Duff McKagan’s Loaded

Door J_anna op 18 juni 2009 - 13:17 Op zondag 28 juni komt de legendarische rockbassist Duff McKagan met zijn band Loaded naar de Amsterdamse Melkweg voor een excusief Nederlands concert. Duff McKagan werd wereldberoemd als de bassist van Guns N’ Roses en daaropvolgend Velvet Revolver. Met zijn band Loaded stapt Duff in de spotlights als zanger en gitarist. In het voorjaar bracht Duff McKagan’s Loaded het album ‘Sick’ uit, een rechtdoorzee rockplaat met punkattitude. Momenteel is de band in Europa voor een festivaltour en een aantal intieme clubshows.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Duff McKagan’s Loaded op zondag 28 juni in de Melkweg in Amsterdam.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Duff McKagan’s Loaded wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Duff McKagan’s Loaded-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Duff McKagan’s Loaded zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Duff McKagan’s Loaded' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 25 juni winnaars krijgen per email bericht.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Thin Lizzy8

PATRONAAT STRIKT THIN LIZZYDe Ierse hardrock band Thin Lizzy vereert Patronaat dit jaar met een...

patrickwolf11

PATRICK WOLF TE ZIEN IN AMSTERDAM Het blijft niet bij het optreden op Lowlands voor de Engelse...

REACTIES

Avatar DoucheBag
do 18 jun 2009 15:26

DoucheBag Gaaf! altijd nog is willen zien!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.