Kane in ADO-stadion onzeker

Door fresh77 op 04 juni 2009 - 17:30 Hoewel het inmiddels al een tijdje duidelijk is dat het concert van Kane in het ADO-stadion geen 1 aprilgrap was, is het alsnog onduidelijk of het hele feest wel doorgaat. Een boze buurtbewoner gooit namelijk roet in het eten. Hij maakt bezwaar omdat de juiste vergunning omtrent milieu nog niet is afgegeven. De Raad van State beslist vrijdag in een spoeddebat of het concert doorgaat of niet.

Het optreden staat gepland op zaterdag 6 juni. Het concert wordt gebruikt als proef om te kijken of er vaker concerten kunnen plaatsvinden in het stadioon.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



utrechtnews.gif3

MINDER CONCERTEN IN VREDENBURGHet komende seizoen worden er minder concerten georganiseerd in Vredenburg te...

krezip4

LAATSTE CONCERT KREZIP OP BNN Op zaterdag 27 juni neemt Krezip in de Heineken Music Hall te Amsterdam...

REACTIES

geen avatar
do 04 jun 2009 17:38

Squix Wat een baas die buurtbewoner! Kudo's voor die gast, nu maar hopen dat dit inderdaad helemaal niet meer doorgaat :)

 0
Avatar SnarfLiono
do 04 jun 2009 18:31

SnarfLiono Over smaak valt niet te twisten, Kane is daarop absoluut een uitzondering, walgelijks poseur die Dinand/Marco.

 0
Avatar Bert
do 04 jun 2009 19:10

Bert Die persoon verdient een lintje!

 0
Avatar Mammon
do 04 jun 2009 19:10

Mammon :'(

 0
Avatar MarilynPepper
do 04 jun 2009 19:21

MarilynPepper Hahah wel meer dan 1 lintje

 0
geen avatar
do 04 jun 2009 22:48

Brent_ Eerste zuurpruim die zn kaartje al heeft en kane trekt: KOM MAAR OP! Respect voor de buurtbewoner, die waardeloze kutmuziek hoort daar niet thuis! :)

 0
Avatar BasP
vr 05 jun 2009 04:45

Wrong Kane is een sterke band. Aan de mensen die voor mij reageerden: Kane weleens live gezien? Voordat ik ze live zag deelde ik jullie mening, maar dat is inmiddels veranderd.. :)

 0
Avatar Broodrommel
vr 05 jun 2009 07:36

Broodrommel helaas 2 keer gezien en de laatste keer niet langer dan 5 minuten uitgehouden.. tenenkrommend slecht

 0
Avatar Esje
vr 05 jun 2009 08:58

Esje ook ik moet bekennen ze wel eens gezien te hebben, vlak na het eerste album. Muzikaal niet echt verfrissend, vind ik,maar daar kunnen we over in discussie :)
Ik kan zijn stem niet hebben. Echt niet. Als ik hem hoor wil ik 'm slaan. :D

Maar gelukkig verschillen smaken, er zijn er genoeg die het kunnen waarderen.

 0
Avatar Paul_Banks
vr 05 jun 2009 09:15

Paul_Banks Wrong schreef:
Kane is een sterke band. Aan de mensen die voor mij reageerden: Kane weleens live gezien? Voordat ik ze live zag deelde ik jullie mening, maar dat is inmiddels veranderd.. :)


Maar slechte muziek wordt live echt niet opeens goed, als mijn broertje wel eens een Anouk DVD op had staan dan kan ik ook niet ontkennen dat ze een heel aardige strot heeft (en de reactie op het ei-incident vind ik echt heel stoer, shirt uit en beesten op het podium), maar het blijft matige muziek. Zelfde met Blof; die jongens kunnen echt wel spelen en Pascal kan prima zingen, maar beter wordt het er niet van.

@Esje: zeker dan ook groot fan van Creed?

 0
geen avatar
vr 05 jun 2009 09:53

NFD Ongeacht dat Kane niet echt fijn voor het gehoor is vind ik het belachelijk dat een of andere zure buurtbewoner door regeltjes te gaan neuken een evenement voor duizenden mensen zo kan verpesten. Denk als dit zou gebeuren voor een concert waar de personen van de reacties boven me wel siked voor waren de wereld te klein zou zijn.

Als het nou een volledig buurtprotest was waar honderden mensen achter staan okee, maar dit is gewoon het werk van een NSB'er. Zo iemand die de politie gaat bellen als je je vuilnis 5 minuten te vroeg buiten zet of als je om 2 over 10 nog even snel een gaatje moet boren. En hoe walgelijk Kane ook is, NSB'ers staan echt nog lager in de evolutie.

 0
Avatar Paul_Banks
vr 05 jun 2009 10:10

Paul_Banks NFD schreef:
Ongeacht dat Kane niet echt fijn voor het gehoor is vind ik het belachelijk dat een of andere zure buurtbewoner door regeltjes te gaan neuken een evenement voor duizenden mensen zo kan verpesten. Denk als dit zou gebeuren voor een concert waar de personen van de reacties boven me wel siked voor waren de wereld te klein zou zijn.

Als het nou een volledig buurtprotest was waar honderden mensen achter staan okee, maar dit is gewoon het werk van een NSB'er. Zo iemand die de politie gaat bellen als je je vuilnis 5 minuten te vroeg buiten zet of als je om 2 over 10 nog even snel een gaatje moet boren. En hoe walgelijk Kane ook is, NSB'ers staan echt nog lager in de evolutie.


Wat ik begrepen heb ik bij de bouw van het ADO stadion is aan de bewoners toegezegd dat er geen andere evenementen gehouden zou worden naast het voetbal.

Als dit echt zo is dan heeft deze man natuurlijk alle recht van spreken, ook al is hij maar in zijn eentje.

En voor wat betreft die andere zaken; waarom moet een ander dat maar accepteren, waarom 2 over 10 boren als je ook 2 voor 10 kan boren?

Nu is het inderdaad vrij laag om daar de politie voor te bellen, maar waarom de oorzaak niet bij jezelf zoeken? Als er zo met alle regels en wetten omgegaan wordt dan wordt het een chaos. "ja, meneer, 5 seconden geleden was het verkeerslicht nog groen, u had best nog eventjes kunnen wachten dan had ik niet tegen u aangereden." :-D.

 0
Avatar Esje
vr 05 jun 2009 10:12

Esje NFD: waarom moeten er toch weer zulke nare dingen als NSB'ers worden bijgesleurd?? Echt hoor, de proportie is volledig zoek.

Paul: Creed doet me erg weinig, maar ik ben niet zo allergisch voor zijn stem als voor die van Dinand. :D

 0
Avatar pijpknert
vr 05 jun 2009 10:16

pijpknert Wrong schreef:
Kane is een sterke band. Aan de mensen die voor mij reageerden: Kane weleens live gezien? Voordat ik ze live zag deelde ik jullie mening, maar dat is inmiddels veranderd.. :)


Ja, muzikaal kan ik er niks verkeerd over zeggen.Het is absoluut mijn smaak niet, maar ze kunnen wel spelen. Alleen moeten ze die pipo eruit gooien.Die gast kan dus echt niet zingen!Maar goed, daarmee zeg ik niks nieuws

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.