Winnen 2x2 kaarten Headphone

Door J_anna op 14 april 2009 - 12:05 Wat veel bands niet lukt, lukt Headphone wel. Met hun allereerst singles stonden ze bovenaan in de charts. De singles 'Ghostwriter' en 'She Is Electric' domineerden wekenlang de charts van Studio Brussel. Ze komen uit de muzikale hoofdstad van België, namelijk Gent. Deze stad bracht al bands voort als Soulwax, Das Pop en Goose. Headphone is geïnspireerd door muziek in zijn algemeenheid, maar focust daarbij verder dan de standaard grenzen. Headphone is 'one of a kind' het is een band met toekomst. Op vrijdag 24 april zijn ze te zien in Bibelot in Dordrecht.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten weggeven voor Headphone op vrijdag 24 april in de Bibelot in Dordrecht.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Headphone wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van de Headphone-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent.

Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Headphone zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Headphone' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 22 april winnaars krijgen per email bericht.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Trash and Burn6

WINNEN 2X2 KAARTEN THRASH AND BURN EUROPEAN TOUR 2009De organisatie van de Thrash and Burn European Tour 2009 heeft een package...

Clash of the Cover Bands2

LOCK NINE EN PITCHLIGHT WINNEN THE CLASH OF THE... In een uitverkocht 013 Tilburg vond zaterdag 11 april de 5e fandelijke finale...

REACTIES

Avatar Musiquefreak
di 14 apr 2009 16:18

Musiquefreak Headphone is leuk! Maar beetje rottig voor mij qua OV :(

 0
Avatar thamzz
di 14 apr 2009 20:04

thamzz oh zo heerlijk, en al helemaal live <3 maar OV staat mij ook in de weg.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.