Madonna bevestigt Europese tourneeplannen

Door Marz667 op 29 januari 2009 - 14:01 Madonna meldt op haar website dat ze terugkeert naar Europa met haar 'Sticky & Sweet'-tournee. De zangeres bevestigt hiermee de geruchten dat ze in de zomer haar toer hervat om de Europese steden te bezoeken die ze vorig jaar niet aan heeft gedaan.

In welke steden de Queen of Pop een concert zal geven en wanneer de shows plaatsvinden, wordt later deze week bekendgemaakt. Madonna reisde van augustus tot en met december door Europa, Amerika en Latijns-Amerika met haar 'Sticky & Sweet'-toer.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



simplyrednewss

EXTRA CONCERT SIMPLY RED IN VORST NATIONAALSimply Red, de Britse band rond de roodharige zanger Mick Hucknall, komt op 4...

kempinewss.jpg1

MEER OPTREDENS VOOR KEMPI Eerder lieten we al weten dat rapper Kempi terug op de planken is....

REACTIES

Avatar Nalu
do 29 jan 2009 15:13

Nalu Jezus. Het zal niet aan het geld liggen dat ze er voor krijgt, of gaat ze erna met pensioen, finally?

 0
Avatar MOJOoplichters
do 29 jan 2009 21:18

MOJOoplichters Mojo gaat dat nog een keertje lekker uitmelken, Prijzen nog wat hoger, administratie kosten weer wat hoger, en verdienen maar weer. Alleen voor de echte Fans natuurlijk dan.

 0
Avatar smellycat
vr 30 jan 2009 09:34

smellycat MOJOoplichters schreef:
Mojo gaat dat nog een keertje lekker uitmelken, Prijzen nog wat hoger, administratie kosten weer wat hoger, en verdienen maar weer. Alleen voor de echte Fans natuurlijk dan.


Hier moet ik je inderdaad gelijk in geven dit keer.
Het begint nu echt de spuigaten uit te lopen! MOJO heeft buiten de buitensporige servicekosten (ik betaalde voor kaarten Liza Minelli 10 euro servecikosten per kaart!!) en buiten hun belachelijke toeslag voor betaling met de creditcard nu ook OPDRACHTKOSTEN van 4,50 per bestelling!! Dit is echt niet normaal en ik hoop echt dat de politiek hier nu eens wat aan gaat doen!!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.