Extra Brabants concert Guus Meeuwis

Door Marz667 op 20 december 2008 - 14:45 Guus Meeuwis staat volgend jaar niet met twee maar met drie concerten in het Philips Stadion. Dat heeft organisator The Entertainment Group donderdag bekendgemaakt. Aanvankelijk zou de Brabantse zanger alleen op 12 en 13 juni optreden in Eindhoven, maar nu is daar een matineeconcert op zondag 14 juni aan toegevoegd.

Het is het vierde opeenvolgende jaar dat Meeuwis de 'Groots met een zachte G'-concerten geeft in het stadion van zijn favoriete voetbalclub PSV. Deze keer treedt hij echter voor het eerst ook buiten de stadsgrenzen op met zijn concertreeks. Op 5 en 6 juni geeft hij twee concerten in het Abe Lenstra Stadion in Heerenveen.

De kaartverkoop voor het extra concert in Eindhoven is donderdag van start gegaan. De andere twee concerten in Eindhoven zijn al uitverkocht, voor de shows in Heerenveen zijn nog enkele kaarten verkrijgbaar.


Ga je net zo hard op concerten als wij?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



eagles of death metal goed5

EAGLES OF DEATH METAL NAAR PARADISODe Eagles of Death Metal spelen 2 maart in Paradiso, Amsterdam. De...

Beyonce persfoto 086

BEYONCÉ GEEFT EXTRA CONCERT IN AHOY Beyoncé geeft op 3 mei een extra concert in Ahoy. Dat heeft...

REACTIES

Avatar sylheartagram
za 20 dec 2008 17:37

sylheartagram Oke nou ga ik echt proberen om aan kaartjes te komen. Guus lijkt me echt leuk om in het Philips Stadion live te zien!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.