Winnen 3x2 kaarten Herman Dune

Door Marz667 op 05 december 2008 - 13:59 De vrolijke Franse folkband Herman Dune werd in 1999 opgericht en aan inspiratie geen gebrek. Behalve vijf officiële cd's als groep hebben de heren ook solo-cd's uitgebracht, meestal in eigen beheer. In de folk van Herman Dune klinken echo's van Leonard Cohen en Bob Dylan door, gecombineerd met een Belle & Sebastian-achtige vrolijkheid.

Podiuminfo mag 3x2 kaarten weggeven voor Herman Dune in de Tivoli te Utrecht.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar Herman Dune wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van Herman Dune-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar Herman Dune zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'Herman Dune' en vermeld in het mailtje je volledige naam. Je kunt meedoen tot 10 december winnaars krijgen per email bericht.


Dit soort nieuws elke week in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Bob Dylan29

BOB DYLAN VOOR 3 SHOWS IN HMHOp 10,11 en 12 April zal singer-songwriter Bob Dylan in de Heineken Music...

jasonmraznews.gif10

JASON MRAZ KOMT NAAR BELGIË Op woensdag 1 april 2009 zal Jason Mraz een optreden komen geven in België....

REACTIES

Avatar bruisedego
vr 05 dec 2008 21:09

bruisedego 'I wish that I could see you soon' vind ik een heel schattig liedje, maar ik vond ze op Dour vorig jaar niet zo boeiend. Misschien zijn ze in een zaal leuker.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.