Winnen 2x2 kaarten + cd F.R.E.U.D. en Circle Of Silence

Door J_anna op 19 november 2008 - 13:21 Circle of Silence is ontstaan uit de passie voor melancholische, melodische, energieke en apocalyptische muziek. De band heeft een lange geschiedenis, met bandleden die hun roots hebben in bands als Gods of Insanity, Massacre of Mankind, Full of Hate, etc. Deze mix van bands is een vruchtbare voedingsbodem voor een kwalitatief goede band met de mogelijkheden tot het ontwikkelen van een geheel eigen geluid. Ze staan samen met de uit Tilburg afkomstige band F.R.E.U.D. op zaterdag 29 november in de Comeet in Someren.
Ook de nieuwe band IJS zal een optreden verzorgen deze avond.

Podiuminfo mag 2x2 kaarten voor het optreden van F.R.E.U.D., IJS en Circle Of Silence in de Comeet in Someren weggeven. Daarnaast krijg je er een cd bij van F.R.E.U.D. of Circle Of Silence.

Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is aangeven in je Agendainfo dat je graag naar F.R.E.U.D., Circle Of Silence en IJS wilt (en een mailtje sturen). Deze optie vind je aan de rechterkant van F.R.E.U.D. en Circle Of Silence-pagina als je met je Agendainfo ingelogd bent. Heb je nog geen Agendainfo-account? Geen nood! Registreren doe je in een handomdraai.

Stuur de link van je Agendainfo-gebuikerspagina (met daarin aangegeven dat jij naar F.R.E.U.D. en Circle Of Silence zou willen) naar [email protected] onder vermelding van 'F.R.E.U.D. en Circle Of Silence' en vermeld in het mailtje je volledige naam en adres. Je kunt meedoen tot 27 november winnaars krijgen per email bericht.


Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



de jeugd van tegenwoordig9

WINNEN 3X2 KAARTEN DE JEUGD VAN TEGENWOORDIGMet twee albums en een stapel awards op zak is De Jeugd Van Tegenwoordig de...

stoppenrokennews.gif99

HARDERE MAATREGELEN TEGEN ROKEN IN HORECA Er moeten hardere maatregelen komen tegen roken in horeca, Minister Ab Klink...

REACTIES

Avatar ErikLuyten
wo 19 nov 2008 16:47

punkr Vette bands :)

 0
geen avatar
wo 19 nov 2008 19:06

totally_weirdo Zeker aanwezig!

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.