Nieuwe Bitterzoet gaat voor bredere programmering

Door LIJN op 01 augustus 2008 - 12:04 Dat de Bitterzoet in Amsterdam overgenomen is zullen velen al weten. Na zeventien dagen verbouwen was afgelopen zaterdag de opening van de vernieuwde zaal. Sjoerd Idema en Bas Louwers, de nieuwe namen achter Bitterzoet, zijn van plan om de programmering breder te trekken dan voorheen. Maar, “We gaan er geen housetent van maken, dat kan ik niet aan,” zegt Louwers, programmeur voor de zaal. Organisatoren als Subbacultcha!, Amsterdam Underground en Mojo Concerts blijven welkom, maar de zaal zal ook voor anderen open staan.

Of de heren op deze manier succes zullen boeken, zal in de toekomst blijken. De gehele agenda van Bitterzoet kun je ondertussen bekijken op de website.


Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



lvcnewss.gif1

NEDERLANDSE BANDS NAAR LVC LEIDENLiefhebbers van landelijke bands kunnen terecht in Leiden. De LVC...

The Melvins2

THE MELVINS TE ZIEN IN EINDHOVEN In het kader van hun 25e verjaardeg én een nieuwe plaat, is het tijd voor een...

REACTIES

geen avatar
za 02 aug 2008 09:24

Oxi-D Beste "buren" het doet mij deugt om te lezen dat BZ er tegenaan gaat, 4 a 5 keer van werk(Nzijds)naar huis(Hlemmerstr) langs een niet al te vrolijk Bitterzoet was een marteling, ik zou zeggen nodig me maar vaak uit want dat brengt jolijt. gr John

 0
Avatar E-Clect-Eddy
zo 03 aug 2008 17:02

E-Clect-Eddy Vorig jaar zou Neneh Cherry met CirKus een optreden hier doen, ging helaas niet door. Benieuwd wat dan wel gaat komen.

 0
Avatar skabuoy
zo 03 aug 2008 19:27

skabuoy Onlangs stond Midnite er. In Reggae kringen een grote naam, schijnt 't. Er werd dan ook meteen €35,- gevraagd voor een kaartje.
Als dit tekenend is voor de nieuwe stijl, zal ik me er niet snel meer laten zien.

 0

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.