YĪN YĪN nog in 2020 een aantal podia langs voor kleinschalige concerten

YIN YIN
YĪN YĪN nog in 2020 een aantal podia langs voor kleinschalige concerten
Door JenitaPostma op 24 november 2020 - 11:35 YĪN YĪN is komende december nog te zien in een aantal Nederlandse poppodia. De groep reist onder andere langs Doornroosje Nijmegen, Bibelot Dordrecht en De Spot Middelburg. Ook gaan ze optreden op het Cultura Nova Wintereditie Festival in Heerlen en in MEZZ Music Room waar nog een aantal tickets van beschikbaar zijn, met een prijs van 17,50 per stuk.

YĪN YĪN laat zich inspireren door de psychedelische Aziatische muziek uit de jaren 60 en 70. Ze combineren dit met traditionele folklore, disco, funk, psychrock en elektronica tot uitgesponnen improvisaties en swingende nummers. Hun eerste paar nummers brachten ze uit op cassette en dit leverde een platendeal op bij het smaakvolle Zwitserse label Bongo Joe Records. Het debuutalbum ‘The Rabbit That Hunts Tigers’ verscheen eind 2019 en dit zorgde internationaal voor veel positieve reacties. 2020 begonnen ze positief met wervelende optredens tijdens Eurosonic Noorderslag. Daarna kaapte de pandemie ook bij YĪN YĪN al hun live plannen voor dit jaar weg. Gelukkig zijn er in december toch een aantal kleinschalige optredens die doorgaan. Hieronder vind je de tourplannen van YĪN YĪN.

04-12-2020 - YIN YIN - Bibelot, Dordrecht
05-12-2020 - YIN YIN - Doornroosje, Nijmegen (tickets)
28-12-2020 - YIN YIN @ Cultura Nova, Heerlen
29-12-2020 - YIN YIN - De Spot, Middelburg
30-12-2020 - Mezz Music Room - Mezz, Breda (tickets)

De concerten in De Spot en Bibelot staan nog niet in de agenda van de podia zelf, maar zijn al wel door YĪN YĪN zelf aangekondigd.
Bestel tickets Mezz Music Room in Mezz
Tickets Mezz Music Room
za 30 jan
Mezz, Breda
€ 17,50
013tilburgklein

KARNIVOOL NAAR 013 VOOR CLUBSHOW IN SEPTEMBERDe Australische progessieve rockband Karnivool komt voor een optreden naar...

Damian Marley reggae Pukkelpop 2016

POPPODIUM MUZIEKODROOM IN HASSELT EN PUKKELPOP GAAN... Het Hasseltse muziekcentrum Muziekodroom en de organisatie achter onder...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.