The Robert Cray Band komt naar TivoliVredenburg en Metropool

review: Robert Cray - 26/09 - TivoliVredenburg Robert Cray
The Robert Cray Band komt naar TivoliVredenburg en Metropool
Door Kellyvermeer op 04 maart 2020 - 10:59 De Amerikaanse bluesmuzikant Robert Cray komt met zijn band op donderdag 2 juli naar naar de Metropool in Hengelo en op vrijdag 3 juli naar TivoliVredenburg in Utrecht.

Al jaren is Robert Cray een van de grootste gitaristen van zijn generatie. Robert Cray is bekend van hits als 'Don't Be Afraid Of The Dark' en 'Right Next Door'. Sinds een tijd werkt Cray samen met producer en drummer Steve Jordan. Ook op het nieuwe album 'That's What I Heard' is het tweetal te horen.

De tickets voor beide concerten gaan vrijdag 6 maart om 10:00 in de voorverkoop. Kaartjes voor het concert in de Metropool kost je 37,75 euro in TivoliVredenburg ben je met €37,50 iets goedkoper uit. Tickets voor het optreden in Metropool kan je hier verkrijgen en koop hier je kaartjes voor het concert van The Robert Cray Band in TivoliVredenburg. Wil je een reminder als de kaarten in de voorverkoop gaan? Een reminder voor het optreden in Hengelo stel je hier in en stel hier je reminder in voor het concert in Utrecht.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Racoon

RACOON TE ZIEN IN OPENLUCHTTHEATERS HERTME, DE...De Zeeuwse band Racoon gaat komende zomer optredens geven in drie...

ilse delange

ILSE DELANGE GEEFT VIER OPTREDENS IN OPENLUCHTTHEATERS Ilse DeLange kijkt uit naar de zomer en heeft aangekondigd dat in een aantal...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.