Dropkick Murphys in juli voor exclusieve clubshow naar 013

review: Dropkick Murphys - 25/01 - Afas Live Dropkick Murphys
Dropkick Murphys in juli voor exclusieve clubshow naar 013
Door johnnyd op 18 februari 2020 - 10:31 De Amerikaanse folkpunkers van Dropkick Murphys zette op 1 februari nog de Ziggo Dome op stelten, maar komen deze zomer terug voor een ouderwetse clubshow. Op maandag 27 juli speelt de band voor het eerst sinds 12 jaar weer in het Tilburgse 013. De voorverkoop voor het concert start woensdag 19 februari om 10.00 uur.

Dropkick Murphys is al bijna twintig jaar een vaste waarde in de zalen en het festivalcircuit. De Amerikaanse band bestaat sinds 1996 en de meeste leden hebben hun roots in Ierland liggen. Ze mixen opzwepende punkrock met Ierse folk, wat altijd voor een feestje zorgt. Het negende en meest recente album is '11 Short Stories Of Pain & Glory' uit 2017, van het aankomende album verschenen al de singles 'Smash Shit Up' en 'The Bonny'. De band toert jaar in jaar uit onvermoeibaar door, maar is de laatste jaren voornamelijk in grote zalen en op festivals te vinden.

Kaarten voor Dropkick Murphys in 013 gaan woensdag 19 februari om 10.00 uur in de voorverkoop en kosten € 47,40.

Hier zijn de tickets voor Dropkick Murphys te krijgen.

Bang om de voorverkoop te missen of mis te grijpen? Hier kun je een reminder instellen. Dan ontvang je een mailtje als de voorverkoop begint.










Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Richard Thompson

RICHARD THOMPSON VOOR DRIE SHOWS NAAR NEDERLANDDe legendarische singer-songwriter Richard Thompson komt in juni voor drie...

Patricia Kaas

PATRICIA KAAS GEEFT VIER CONCERTEN IN BELGIË Het is bekend gemaakt dat de Franse zangeres Patricia Kaas vier shows gaat...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.