Typhoon geeft speciale show in het Dominicanenklooster in Zwolle

review: Typhoon - Openluchttheater Hertme Typhoon
Typhoon geeft speciale show in het Dominicanenklooster in Zwolle
Door larissapronk op 14 oktober 2019 - 11:19 Typhoon komt met een speciale show naar Zwolle. Op 14 december zal hij te zien zijn in het Dominicanenklooster.

Glenn de Randamie, beter bekend onder zijn artiestennaam Typhoon, is een Nederlandse rapper en zanger. Op zijn 15-jarige leeftijd begon hij zijn rap carrière met Phreako Rico en zijn broer Kevin. Drie jaar later verschenen hun eerste eigen nummers op het verzamelalbum 'Vet Verse Flows'. Typhoon heeft al veel verschillende prijzen gewonnen. Zo heeft hij bij de 3VOOR12 Awards Beste Album gewonnen, bij de 3FM Awards Beste Hiphop en bij de Edisons Beste VideoClip, Beste Album en Beste Hiphop. Typhoon is vooral bekend door zijn nummers 'Lobi da Basi', 'Zandloper' en 'Surfen'.

Tickets voor het concert van Typhoon in het Dominicanenklooster kosten €30,50 en gaan aanstaande woensdag 16 oktober om 10:00 in verkoop. Tickets voor het concert van Typhoon in Zwolle koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor Typhoon in het Dominicanenklooster begint.



Altijd weten wat er in de voorverkoop gaat?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



hauser

HAUSER IN 2020 NAAR DE AFAS LIVE EN PALEIS 12Volgend jaar komt Stjepan Hauser, bekend als HAUSER voor een concert naar...

Molly Hatchet

EXCLUSIEVE SHOW MOLLY HATCHET IN IDUNA Amerikaanse southern rockband Molly Hatchet komt naar Nederland. Op vrijdag...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.