Maluma met zijn 11:11 world tour langs Ziggo Dome en Sportpaleis

review: Maluma - 29/09 - Afas Live Maluma
Maluma met zijn 11:11 world tour langs Ziggo Dome en Sportpaleis
Door myrthehuisman op 07 oktober 2019 - 11:19 De Colombiaanse zanger Maluma zal op 18 maart 2020 een concert geven in Ziggo Dome en op 26 maart zal hij te zien zijn in het Sportpaleis. De concerten maken deel uit van zijn 11:11 World Tour, die vernoemd is naar het gelijknamige album dat mei van dit jaar verscheen.

De zanger breekt met zijn Spaanstalige muziek record na record en heeft al vele samenwerkingen met o.a. Shakira, J.Balvin en Madonna op zijn naam staan. Zijn meest recente single met J.Balvin 'Que Pena' haalde binnen vijf dagen miljoenen views op YouTube. Wij waren aanwezig bij het concert van Maluma in de Afas Live in 2017. Dit leverde de volgende concertfoto's op.

De kaartverkoop voor beide shows begint op 11 oktober om 11:00. Tickets zijn te verkrijgen vanaf €40. Wil je een kaartje voor de het optreden in Ziggo Dome?
Tickets voor Maluma in de Ziggo Dome koop je hier. Via de volgende link koop je tickets voor het concert van Maluma in het Sportpaleis.

Wil je een reminder ontvangen als de kaartverkoop begint? Hier regel je dat voor de show in Ziggo Dome. Via deze link kan je een reminder instellen voor de kaartverkoop van het optreden in het Sportpaleis.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Keith Urban

KEITH URBAN TRAPT ZIJN NIEUWE TOUR AF IN AFAS LIVEKeith Urban zal op 2 mei 2020 zijn 'Keith Urban Live Tour' aftrappen in AFAS...

Glennis Grace

GLENNIS GRACE MET 'MEER VAN MIJ CLUBTOUR' O.A LANGS... Glennis Grace heeft zojuist haar ‘Meer Van Mij Clubtour’ van 2020...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.