David Gray met zijn White Ladder jubileum tour ook langs AFAS Live en Lotto Arena

David Gray
David Gray met zijn White Ladder jubileum tour ook langs AFAS Live en Lotto Arena
Door larissapronk op 04 oktober 2019 - 10:57 Om het twintigjarige jubileum van het album 'White Ladder' te vieren gaat David Gray in 2020 op tour. Op 7 april 2020 zal hij te zien zijn in de Lotto Arena in Antwerpen en op 8 april 2020 in AFAS Live in Amsterdam.

David Gray is een Engelse singer-songwriter. Hij bracht zijn eerste album uit in 1993. Zes jaar later bracht hij zijn album 'White Ladder' uit, wat een groot succes was in binnen en buitenland. Dit was de eerste keer dat hij in de chart-toppers in Engeland belandde. Gray is ook genomineerd geweest voor vier Brit Awards waaronder twee in de categorie Best British Male.

Reguliere tickets voor David Gray in Antwerpen kosten tussen de €35,- en €55,-. In Amsterdam kosten tussen de tickets tussen de €42,- en €53,20,-. Kaarten voor beide shows gaan vrijdag 11 oktober 2019 om 10:00 in verkoop. Tickets voor het concert van David Gray in de Lotto Arena koop je hier. Tickets voor het concert in AFAS Live koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel hier in dat je een mailtje wilt ontvangen als de kaartverkoop voor David Gray in de Lotto Arena begint en hier in AFAS Live.




Wekelijks het belangrijkste concertnieuws in je mailbox?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



miss Montreal

MISS MONTREAL MET CLUBTOUR DOOR NEDERLANDIn 2020 komt Miss Montreal langs zes zalen in Nederland met haar clubtour. Ze...

TivoliVredenburg

KENSINGTON NAAR TIVOLIVREDENBURG Kensington komt in november voor een intiemere show dan normaal naar...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.