Lesoir in 2020 op tour door Nederland

Lesoir
Lesoir in 2020 op tour door Nederland
Door larissapronk op 25 september 2019 - 14:58 Lesoir gaat op tour. De band zal in 2020 te zien zijn op verschillende locaties door Nederland.

Lesoir werd in 2010 opgericht en is beïnvloed door onder andere Anathema, The Gathering, Steven Wilson en Porcupine Tree. In 2011 brachten ze hun eerste album uit. De band is erg succesvol binnen en buiten Nederland. Het laatste album 'Latitude' werd geproduceerd door Bruce Soord van The Pineapple Thief en John Cornfield uit Muse.

Lesoir gaan met hun tour langs de volgende locaties:
15-05-2020 - Hedon, Zwolle (tickets)
16-05-2020 - Oefenbunker, Landgraaf (tickets)
17-05-2020 - De Pul, Uden (tickets)
05-06-2020 - Q-Factory, Amsterdam (tickets)

Tickets voor alle concerten van Lesoir hun tour gaan aanstaande vrijdag 27 september om 14:00 in verkoop en kun je bestellen door te klikken op bovenstaande links.

Wil je een e-mail ontvangen als de verkoop begint? Stel een ticket reminder in door te klikken op een van de concertzalen waar Lesoir te zien is: Hedon, Oefenbunker, De Pul en Q-Factory.

Eerder maakte de band al bekend dat ze op 18 oktober de show van The Gathering in Vera in Groningen zullen openen. Tickets voor de show van The Gathering in Groningen koop je hier.


Nooit meer belangrijk concertnieuws missen?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Within Temptation

WITHIN TEMPTATION EN EVANESCENCE GEVEN EXTRA CONCERT...Het concert van Within Temptation en Evanescence in Ziggo Dome op 21...

Jett Rebel

WINNEN: 3X2 KAARTEN VOOR JETT REBEL IN Q-FACTORY Jett Rebel speelt zijn voorlopig laatste clubconcert in de Q-Facory,...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.