Famke Louise naar Paradiso

Famke Louise
Famke Louise naar Paradiso
Door op Famke Louise Meijer, beter bekend onder haar artiestennaam Famke Louise, geeft haar eigen show op 9 november in de grote zaal van Paradiso.

Famke Louise is een Nederlandse vlogger, model en zangeres. In 2017 bracht ze haar eerste single 'Op Me Monnie' uit. Deze werd wisselend ontvangen. Toch behaalde ze met deze single de hitlijsten en verdiende ze hiermee zelfs een gouden plaat. Later bracht ze hits als 'Vroom', 'Fan' en 'Alleen door jou' uit. Ze werkt veel samen met artiesten als Ronnie Flex, Bokoesam en Poke.

Op 9 november staat Famke Louise in de grote zaal van Paradiso. Tickets voor dit concert kosten €17,- en gaan aanstaande dinsdag 24 september om 17:00 in verkoop. Tickets voor het concert van Famke in Paradiso koop je hier.

Wil je een reminder ontvangen als de verkoop begint? Stel deze hier in voor het concert van Famke Louise in Paradiso.

Bestel tickets Famke Louise in Paradiso
Tickets Famke Louise
za 09 nov
Paradiso, Amsterdam
€ 17,00
Kraantje Pappie

NIEUWE TOUR BRENGT KRAANTJE PAPPIE ONDER MEER LANGS...De Groningse rapper Kraantje Pappie komt in het voorjaar van 2020 met de...

Tribute to Donna Summer

GARE DU NORD EN CAROLINA DIJKHUIZEN BRENGEN... Thank God It's Donna: The Original Donna Summer Tribute met Gare du Nord en...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.