Steel Panther met nieuwe tour langs Tivolivredenburg en Trix

review: Steel Panther - 14/02 - Paradiso Steel Panther
Steel Panther met nieuwe tour langs Tivolivredenburg en Trix
Door myrthehuisman op 23 september 2019 - 11:22 Glammetalband Steel Panther zal in februari 2020 met hun nieuwe tour genaamd 'Heavy Metal Rules Tour' langs Utrecht en Antwerpen gaan. Het gaat om de volgende concerten:

02-02-2020 - TivoliVredenburg, Utrecht (tickets)
04-02-2020 - Trix, Antwerpen (tickets)

De band uit Los Angeles is in 2000 onder de naam Metal Shop gestart als coverband, die metalnummers uit de jaren 80 een eigen draai gaven. Sinds 2008 hebben ze hun naam veranderd naar 'Steel Panther' na eerst nog drie andere namen te hebben gehad. Onder de naam Metal Skool brachten ze in 2003 hun eerste studioalbum genaamd 'Hole Patrol' uit. Het nieuwste album 'Heavy Metal Rules' waarna de tour is vernoemt, verschijnt op 27 september. Het nieuwe album geeft de muzikale groei van de band weer.

De tickets voor beide shows gaan op 27 september 11:00 in de voorverkoop. Wil je een reminder instellen voor als de kaartverkoop begint? Voor de show in Tivolivredenburg regel je dat via deze link. Een reminder voor het concert in Trix kan je hier instellen.



Altijd op de hoogte van al het concertnieuws?
Schrijf je in op onze nieuwsbrief



Paul Elstak

PAUL ELSTAK DEELT PODIUM MET NOG MEER MUZIKALE...Op 14 december 2019 viert Paul Elstak het 25-jarig jubileum van 'Rainbow in...

Halsey

HALSEY NAAR ZIGGO DOME EN LOTTO ARENA Halsey brengt haar Manic World Tour ook naar Nederland en België! De...

REAGEREN

REAGEREN?
Het is mogelijk op dit nieuws te reageren.
Je moet wel even inloggen met je Agendainfo account.
Nog geen Agendainfo account?
Hier kan je een Agendainfo account aanmaken.